El passat 30 de gener, un petit grup d’alumnat de la matèria de biomedicina de 1r de batxillerat va tenir la sort de poder entrevistar a la Dra. Anna Veiga en persona.

Avui en dia, la Dra. Veiga lidera el Programa de Medicina Regenerativa de  l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i també és  directora d’R+D de Biologia del Servei de Medicina de la Reproducció de Dexeus Dona

El projecte que actualment l’ocupa té per objectiu principal l’ edició genòmica mitjançant CRISPR/Cas9 en embrions humans per a l’estudi del desenvolupament embrionari primerenc”.

Al llarg d’una hora la Dra. va respondre a totes les inquietuds del nostre alumnat. Varem poder parlar de temes tan variats com la seva visió del paper de la dona al món de la ciència,  la seva trajectòria professional o de les implicacions ètiques que pot tenir l’edició genètica d’embrions.

Varem poder enregistrar totes les seves respostes i ara caldrà fer-ne una bona transcripció des de la nostra aula de biomedicina. 

Si voleu saber que ens va explicar amb tot tipus de detall… haureu d’esperar al pròxim número de la nostra revista Life&Science que publicarem a final de curs!