Aquest passat mes de gener ha tingut lloc la primera reunió del comitè del programa de formació d’orientació Xcelence, en el qual el nostre institut participa. 

Aquest projecte parteix de la premissa que l’èxit en l’orientació del nostre alumnat implica involucrar professorat, alumnat i famílies. És per això que ens hem reunit per primera vegada una representació d’aquests tres àmbits per tal de presentar el projecte i fer una pluja d’idees sobre quines activitats podem fer a l’institut per millorar aquest aspecte del desenvolupament acadèmic i personal de l’alumnat.

La reunió es va dur a terme a través del Meet i, per tal de facilitar el treball conjunt dels participants, es va fer servir l’eina Trello. A la trobada van sorgir un munt d’idees que podrem implementar i que faran avançar el projecte en la direcció correcta, que no és altra que posar a disposició del nostre alumnat les eines que els ajudin a prendre les millors decisions sobre el seu futur.

Volem agrair a les famílies, a l’alumnat i al professorat la seva implicació en aquesta trobada que sense dubte ajudarà a millorar un aspecte essencial en el creixement del nostre alumnat.

 

Seguim!