Des de fa cursos l’últim dia d’activitats lectives abans de les vacances de Nadal, celebrem a l’institut la Jornada de la Solidaritat del nostre centre.

En el marc d’educar el nostre alumnat en valors que els ajudin en la seva formació personal, creiem important que els nois i noies coneguin fundacions i associacions que treballen amb col·lectius desafavorits i fan tasques de voluntariat a la societat:  com van néixer i per què, què fan i com, com s’hi pot participar, etc.  

És així que, amb motiu d’aquesta Jornada, tot l’alumnat del centre, des de l’ESO a Batxillerat, dedica el dia a visitar, o en alguns casos rebre al mateix institut, alguna entitat solidària de l’Hospitalet o de Barcelona.

Enguany els diferents grups, acompanyats pel professorat, han conegut de primera mà la bona tasca de l’ Associació La Vinya (1r d’ESO), Creu Roja L’H  i Xamfrà (2n d’ESO), Fundació Arrels i Fundació Roure (3r d’ESO), Enginyeria sense fronteres i Fundació Adsis (4t d’ESO), Fundació Akwaba i Servei Civil Internacional (1r de Bat) i Migra Studium (2n de Bat.).

Gràcies a tantes entitats que, un curs més, heu fet possible la Jornada!

Gràcies al Lluís i a la Lorena per organitzar aquesta moguda. I gràcies a alumnat i professorat per participar-hi i posar-la en valor.

Tot seguit recollim les notícies que han redactat els i les alumnes sobre l’entitat que han conegut i com van viure aquesta jornada tan especial.