Projecte “Viatgem en el temps”

El projecte “Viatgem en el temps” proposa als alumnes i a l’equip docent de 1r d’ESO fer un viatge en el temps que comença a la Prehistòria, passa per Egipte i té el seu punt final a Grècia i Roma (coincidint amb el marc curricular de l’àmbit de Ciències Socials de 1r d’ESO).

El propòsit del projecte és que l’alumnat descobreixi els esdeveniments o fets més significatius de cada època i que s’adonin que la humanitat ha evolucionat des dels diferents àmbits de coneixement: científic, matemàtic, lingüístic i artístic, àmbits que estan íntimament relacionats i que treballem en aquest projecte de forma globalitzada.

En aquest viatge descobrirem plegats molts fets que els alumnes plasmaran en forma de cartes, bafarades (cliqueu l’enllaç), qüestionaris, kahoots, lapbooks, booktrailers… i d’altres productes finals que formaran part de noves experiències i que estem segurs que es convertiran en aprenentatges significatius.

És un viatge de 4 etapes, que, dinamitzat amb una proposta digital atractiva, proposa als alumnes superar diferents reptes abans de retornar a l’any 2019.

Engegem motors! Vinga, VIATGEM EN EL TEMPS!

Podeu veure els alumnes treballant clicant en aquest enllaç.
Podeu veure l’equip docent en les seves reunions de treball en aquest enllaç. Els materials utilitzats en el projecte són originals del nostre professorat.