Gràcies al Tàndem amb l’IDIBELL, enguany els nostres estudiants de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat tenen l’oportunitat de viure i celebrar el divendres 16 de març l’UNISTEM DAY 2018, la jornada de difusió científica de la recerca sobre cèl·lules mare que constitueix l’esdeveniment de divulgació sobre aquest àmbit de recerca més gran d’Europa.

UniStem, el Centre d’Investigació sobre Cèl·lules Mare de la Universitat de Milano, és qui promou des de fa 10 anys l’ UniStem Day. Com en anys anteriors, UNISTEM DAY 2018 reunirà a universitats i escoles secundàries de tot Europa (entre elles, l’institut Bellvitge), amb la participació de 74 universitats a Àustria, França, Alemanya, Itàlia, Polònia, Sèrbia, Espanya, Suècia, Regne Unit i Hongria.

En el marc de l’Unistem Day 2018, el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]), vinculat a l’IDIBELL, ha organitzat una jornada per a estudiants de Secundària a l’Hospital de Bellvitge. Se’ls donarà a conèixer la investigació més puntera en aquest àmbit, el treball diari dels científics i els mecanismes i metodologies que hi ha al darrere dels avenços que s’hi fan.

La jornada inclourà xerrades, connexions amb videoconferències amb altres centres de recerca que celebren la jornada simultàniament, debats, visites a laboratoris i moments recreatius, com un joc de rol sobre nous òrgans i cèl·lules mare.

L’objectiu és fomentar l’aprenentatge i el debat, involucrant estudiants i professors en diferents activitats, i que els nois i noies adquireixin una visió de la ciència com una activitat divertida que fomenta qualitats de lògica, perseverança i integritat.

Més informació aquí:
UNISTEM DAY 2018

(amb la participació de l’ alumnat de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat, de l’INS Bellvitge)
Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B])
Hospital de Bellvitge
c/de la Feixa Llarga s/n
16 Març
9.00-13.00 h.