QUIN INICI DE CURS!!

No han passat ni dues setmanes de curs i el tàndem que el nostre institut comparteix amb l’IDIBELL va a tota velocitat!

Què per què? Us en fem cinc cèntims!

Tenim material de laboratori nou! A principis de setembre ens van arribar tres lupes binoculars xulíssimes i una incubadora amb la qual podrem per fer créixer tot tipus de microorganismes. Aquest material ha estat comprat gràcies al nostre tàndem i ens permetrà fer pràctiques ben interessants i enriquidores amb tot l’alumnat del centre. 

Aneu a la notícia


D’altra banda, el segon dia de curs, vàrem rebre la visita  d’en Fernando Fernàndez, el director científic de l’IDIBELL a les nostres instal·lacions. I clar està, no podíem deixar perdre l’oportunitat de presentar-lo al nostre alumnat que tenia moltes preguntes interessants per fer-li. Així que, dit i fet, les noies i nois de 1r de Batxillerat de la nova matèria de Biomedicina va entrevistar-lo i van poder fer-se una bona idea de la complexitat i funcionament d’un centre de recerca tan  potent com l’IDIBELL. 

Per acabar, el passat divendres dia 16 de setembre,  l’alumnat de 3r d’ESO va gaudir, per fi de manera presencial, de l’acte de presentació del nostre tàndem, en què el Joan Duran, responsable del Departament de Comunicació i Divulgació Científica de l’IDIBELL, els va explicar tots els detalls de la nostra col·laboració.

Com ja és tradició, els nois i noies de 3r d’ESO seran els reporters i reporteres del nostre tàndem i tenen com a objectiu final publicar la revista número 6 Life and Science. Quina responsabilitat!  

SEGUIM PEDALANT A BON RITME… QUE QUEDA MOLT CURS PER ENDAVANT!