Al voltant de les 8.45 del matí del 29 de març, els alumnes de 3r de l’Institut  Bellvitge vam anar cap al teatre del Centre Catòlic.

Pel camí no va succeir res important, només vaig poder observar com una part del grup anava més de pressa que l’altra;  per això,   va haver-hi moments en què el grup es va trencar. Com  que els alumnes vam anar bastant ràpid , vam arribar al teatre puntuals.

Abans d’entrar al teatre alguns nois/es van aprofitar per menjar-se  l’entrepà i al voltant de les 9.45 ja érem dins la sala, per veure l’obra Mecanoscrit Del Segon Origen.

Una vegada asseguts a les butaques, em va semblar que trigaven una mica a començar. Efectivament,  un treballador del centre, que a més feia de narrador, va confirmar que l’obra anava amb retard perquè una escola no havia arribat a l’hora.

L’obra va agradar-me bastant tot i que només hi havia tres actors: els dos protagonistes i el narrador. Tots actuaven molt bé. En acabar l’obra, els actors van deixar que els nens i les nenes fessin preguntes i ells van respondre-les molt amablement.

Al camí de tornada no va succeir tampoc res destacable, així doncs vam arribar a l’Institut a l’hora del pati.

Paula Sánchez , 3r B