Els alumnes de primer i segon de batxillerat Artístic de l’Institut Bellvitge han rebut una demanda de col·laboració de la Xarxa d’Atenció a la Infància de 0 a 6 de Bellvitge.

Han hagut de dissenyar un cartell per promoure els hàbits saludables entre els infants. El cartell havia de funcionar com un decàleg d’alimentació infantil i havia d’anar adreçat a nens i nenes de 0 a 6 d’Escoles Bressol i Parvulari del barri. La idea era sensibilitzar als infants i les seves famílies en unes idees claus sobre l’alimentació a aquesta edat.

El disseny s’emmarca en el projecte de promoció de l’alimentació de les famílies que tenen fills i filles d’aquesta edat.

El passat 16 d’abril va tenir lloc l’acte de presentació de la campanya “Menjar, créixer i ser feliç” a la sala d’actes de la Biblioteca Bellvitge i vam conèixer al guanyador: Joan Maurel de 2n de batxillerat artístic

joan_maurelFeu clic sobre la imatge si la voleu veure més gran

Es va fer una presentació dels cartells seleccionats al vestíbul de la Biblioteca i després han estat exposats a la sala d’espera del servei de pediatria del CAP Bellvitge. Aquí teniu una mostra de la feina feta:ruth_mestre