Un any més els alumnes de batxillerat han participat en un projecte d’aprenentatge per servei de la Xarxa d’Atenció a la Infància 0-6 anys de la Regidoria d’Educació.

Han hagut de dissenyar un cartell presentant les 6 funcions de la parentalitat positiva. La finalitat de la campanya i del cartell és que cada família reflexioni com realitzar aquestes funcions en base a les seves capacitats com a figures parentals, les característiques del seus fills/es i la utilització dels recursos disponibles a casa i a l’entorn.

S’entén per parentalitat positiva la manera de satisfer les necessitats biològiques dels fills/es amb afecte, reconeixement i orientació per tal de fixar límits i corregir el comportaments inadequats sense fer ús de la violència física, verbal o xantatge emocional, i aconseguir que els nens i nenes desenvolupin plenament totes les seves capacitats.

El cartell havia d’anar adreçat a les famílies dels nens i nenes de 0 a 3 d’Escoles Bressol i Parvulari del barri.

El passat 28 d’abril va tenir lloc l’acte de presentació de la campanya “ créixer, educar i compartir ” a la sala d’actes de la Biblioteca Bellvitge i vam conèixer a la guanyadora: Saray Vicente de 2n de batxillerat artístic

Els 8 finalistes han estat: Anna Benítez, Andrea Buedo, Ariadna Hernández, Frank Jiménez, Rosa Martín, Alejandro Revilla, Isabel Tamayo y Saray Vicente.

[wonderplugin_carousel id=”1″]