El 31 d’octubre vam celebrar la Castanyada amb tocs de Halloween, una festa que ens va servir per endinsar-nos en el coneixement de les tradicions,  d’aquí i d’altres indrets llunyans, així com per gaudir i passar junts una molt bona estona.

La jornada va tenir com a eix central una gimcana preparada per part dels dinamitzadors esportius de l’institut, que va comptar amb la participació entusiasta de l’alumnat  d’ESO. A més, els i les al alumnes vam poder realitzar un taller de maquillatge amb motius terrorífics, seguit d’un concurs a base de preguntes sobre els orígens respectius de la festa de la Castanyada i de Halloween. El concurs  fou tot un èxit i es va dur a terme,  sota la guia dels tutores i tutores,  mitjançant el programa Kahoot. El conjunt d’activitats es va cloure amb un animat ball al pati del centre.

Tot plegat, extraordinàriament ambientat pels i les nostres alumnes, que es van encarregar de la decoració de les aules, i  per  la nostra AMPA (sou genials!), que va decorar també els espais comuns, com ara l’entrada  de l’institut i els passadissos.

Gràcies a la comissió de festes per l’original iniciativa!

Gràcies als tutors i tutores per la seva tasca docent en tot moment!

Gràcies a l’alumnat, al professorat de Visual i Plàstica i a l’AMPA per la magnífica ambientació!

Ha estat una jornada especial i diferent.  Celebrem amb coneixement de causa. Aprenem i fem festa! L’institut Bellvitge, per la cultura gamificada.