APS Language Assistants

El nostre centre participa en el Programa d’Aprenentatge per Servei d’Assistents Lingüístics en llengua anglesa a les escoles de Primària Bellvitge, La Marina i Ramon Muntaner.
Un equip d’estudiants del nostre institut, de 3r, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat, amb un assoliment excel·lent de la competència en llengua anglesa, hi fan “de professors d’anglès” un cop per setmana les tardes que no tenen classe a l’institut, en estreta col·laboració amb el professorat referent de Primària.

D’aquesta manera els nostres nois i noies col·laboren amb els i les mestres de Primària en la pràctica docent de la llengua anglesa i petits i grans hi surten guanyant en l’aprenentatge de la llengua estrangera, així com també en l’assumpció de responsabilitats i compromisos amb la feina encarregada: puntualitat, organització, programació de tasques, etc. Educació en valors i competència lingüística són a la base d’aquest programa de voluntariat, que s’està desenvolupant amb molt d’èxit des del curs passat entre l’Institut Bellvitge i les escoles de primària del barri i que singularitza el nostre Servei Comunitari.

Notícies del projecte