Mil ulls és un espectacle de creació col·lectiva que parla de personatges que riuen i ploren. Que s’enfaden i s’emocionen. Que aprenen i creixen. Com nosaltres. L’alumnat ha sortit a parlar del que ens passa, del que volem o no volem. 

4t ESO optativa Arts escèniques com a intèrprets i 1r batxillerat artístic com a creació escènica. Equip entre l’Institut Bellvitge i EMMCA. 

L’obra és el resultat de la col·laboració de l’institut amb l’EMMCA, l’Escola de Municipal de Música i Centre d’Arts. Ha estat possible des de la matèria d’Arts escèniques del centre, impartida per la docent Cristina Abad. La Cristina i el seu alumnat ha comptat amb la inestimable col·laboració dels nostres nois i noies del Batxillerat Artístic i el seu professor l’Albert Pros i en estret treball cooperatiu amb la Berta Vidal, actriu, i el Joan Domènech, escenògraf, vinculats a l’EMMCA. La Berta i el Joan han col·laborat en la creació teatral i escènica respectivament 

Agraïments principalment a l’alumnat, Berta Vidal i Joan Domènech com a col·laboradors/es en la creació teatral i escènica, respectivament; i a Cristina Abad i Albert Pros com a professorat de l’Institut que ha acceptat i acompanyat l’alumnat en aquest gran repte.


Aquí per veure més fotografies

I que visca el teatre!