Aquest curs, el nostre alumnat de 2n d’ESO podrà gaudir d’una estada d’immersió en llengua anglesa de tres dies en un alberg de la xarxa pública XANASCAT de la Generalitat, gràcies al finançament del FSE (Fons Social Europeu). L’acció s’emmarca en el Programa d’orientació i reforç per a la millora i suport en l’educació, finançat a través del Fons Social Europeu i gestionat, a l’Estat espanyol, pel Ministeri d’Educació i Formació Professional (Programa operatiu d’ocupació, formació i educació del Fons Social Europeu 2014-2020). 

El programa, entès dins del foment del plurilingüisme dels i les estudiants,  contribueix a la millora de la competència comunicativa en llengua anglesa de l’alumnat, així com també de les seves habilitats de caire social i relacional. Inclou activitats didàctiques i lúdiques, vehiculades en anglès i dissenyades amb aquesta finalitat, que es poden treballar des de diferents àmbits: Natural Science, Arts, Stage arts, Reporter’s research i English camp. 

En el nostre cas, els alumnes de 2n ESO gaudiran d’una estada de tres dies (22-23 24 d’abril) en anglès a l’alberg de la ciutat marítima de Coma-ruga, en què hi treballarem l’àmbit d’Stage arts. 

L’aprenentatge vivencial en una llengua estrangera és sens dubte una oportunitat   motivadora, engrescadora, competencial, relacional,…: UNA OPORTUNITAT ÚNICA! 

Us mantindrem informats!

Més informació: