Els alumnes de Segon de Batxillerat d’Arts dins la matèria de Disseny han iniciat una proposta de col·laboració amb el col·lectiu  “LA GLORIA FACTORIA DE ARTE” per realitzar una intervenció artística a la biblioteca del nostre centre.
La proposta neix emmarcada dins del projecte de redisseny de la nostra biblioteca liderat per la Comissió de Biblioteca de l’institut. Es va pensar que un bon primer pas fora intervenir artísticament sobre el pilar que n’ocupa l’espai central, dins d’un projecte de mediació artística amb La Gloria Factoria de Arte, inspirat en la tradició del trencadís de Gaudí.
És així que la Nevenka i l’Olaf, els artistes de la factoria, ens han obert el seu taller, perquè cada alumne-a pogués fer la seva proposta de peça de trencadís per al mural destinat a decorar el pilar. Entre tots i totes n’hem pensat i dissenyat la il·lustració, que finalment s’ha transformat en un preciós mosaic acolorit i simbòlic amb referents artístics, literaris i de tot tipus.
La setmana passada vam poder instal·lar el mosaic en el seu emplaçament definitiu. El resultat … Una intervenció magnífica i cooperativa que de ben segur tot el centre sabrà gaudir i respectar.