Acabant el segon trimestre posem punt final al projecte VacunAcció!

L’objectiu final d’aquest projecte era crear una campanya divulgativa per conscienciar  a la nostra societat sobre els beneficis de la vacunació i poder contrarestar les notícies falses i els moviments antivacunes.

Al llarg de dos mesos, l’alumnat de batxillerat del nostre centre ha pogut gaudir de tres sessions de treball, diàlegs i dinàmiques gamificades que han comptat amb la implicació d’un bon nombre d’investigadores i investigadors del grup de recerca en Infeccions i càncer de l’IDIBELL i de l’ICO, i coordinat per la Unitat de Comunicació. 

El grup del batxillerat científic ha dissenyat uns pòsters divulgatius sobre diferents aspectes de les vacunes adreçats a un públic científic més júnior.

D’altra banda, el grup de batxillerat artístic ha creat campanyes adreçades a diferents públics en formats tan diversos com; pòsters il·lustrats o en format fotografia per poder penjar als centres de salut, una cançó, contes pels més petits o un còmic. 

Sembla que la bona feina ha donat els seus fruits, ja que després de veure’n els resultats, podem afirmar que ha estat tot un èxit!!

Fotografies