“La violència masclista existeix, malauradament, és un fet, només cal fer un cop d’ull a les estadístiques. Hi ha qui la nega, hi ha qui la banalitza i hi ha qui la normalitza i com a societat democràtica que som, no ens ho podem permetre.
Els centres educatius, en tant que agents de socialització, tenen el deure de treballar-hi, d’educar en la igualtat, de coeducar, perquè l’educació és la vacuna contra la violència i volem una societat i centres, lliures de violència.
Enguany, des de la Comissió de Coeducació,  hem volgut treballar en xarxa amb diferents agents del barri i del municipi i durant tota la setmana hem dut a terme diverses activitats amb la finalitat d’interpel.lar a tota la comunitat educativa. Hem preparat diferents tallers -siluetes, origamis, pancartes-, xerrades -violències masclistes amb col.laboració amb l’Associació Bruixes- i activitats diverses, que han culminat amb la inauguració del mural exterior elaborat per l’alumnat del PFI de pintura i del Batxillerat Artístic en col.laboració amb l’Associació de Dones de Bellvitge, Amalvígia”.
Cliqueu AQUÍ per veure el reportatge sobre el nostre mural.

AQUÍ us deixem mes fotografies