Professorat del Departament de Visual i Plàstica
Cap de departamentAlbert Pros
Professor de Visual i Plàstica 4t ESO i 1r i 2n de Batxillerat

 

 Mili Esono
Tutora de 1r batxillerat artístic,
professora de Cultura audiovisual a 1r i 2n batxillerat,
Dibuix artístic a 2n batxillerat,
Visual i plàstica a 3r d’ESO.

 

Maribel Moreno
Professora de Visual i Plàstica

 

Coses que fem

Col·laboració amb la xarxa d’atenció a la infància. Els últims anys hem participat en projectes d’aprenentatge per servei de la Xarxa d’Atenció a la Infància 0-6 anys de la Regidoria d’Educació. Al 2015 vam participar dissenyant un cartell presentant les 6 funcions de la parentalitat positiva dins la campanya “ créixer, educar i compartir ”, al 2013 vam dissenyar un altre cartell que havia de funcionar com un decàleg d’alimentació infantil dins la campanya “Menjar, créixer i ser feliç”.

 

saray_final1

joan_maurel

Projectes d’aprenentatge per servei a la bòbila on ensenyen a les persones interessades tècniques d’estampació com el linòleum, el monotip, etc.

bobila

Jornades d’il·lustració infantil. Cada any els alumnes de 1r de batxillerat d’artístic participen, juntament amb els alumnes de l’escola d’art Serra i Abella, en la jornada d’il·lustració de contes al CEIP Mare de Déu de Bellvitge, que té lloc cada 23 d’abril.

jornades_il_infantil

Art en femení. Cada any els alumnes de 1r i 2n de batxillerat artístic participen en l’exposició Art en Femení a la Sala Barrades. Es tracta d’una exposició col·lectiva en què participen diferents instituts i joves artistes de l’Hospitalet sota el tema de la dona.

art_en_femeni

Col·laborem amb el barri. Per exemple en la realització del mural: Sóc de Bellvitge que ens va encarregar l’associació de veïns de Bellvitge amb motiu del 50è aniversari de la creació del barri.

socdebellvitge

Projecte MMS de la Fundació Miró. MMS és un projecte que posa en relació alumnes de batxillerat artístic amb artistes i comissaris emergents, a partir de la programació de l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró.

projecte_mms_ulls

Participem en concursos. Els últims anys hem participat amb força èxit en diferents concursos de caràcter audiovisual:

La llanterna digital. Vídeos al voltant del rol de la llengua en la societat. guanyadors ex aequo en la categoria de centres d’educació secundària La llengua és cultura de Diana Oviedo i Michelle Garzón i la presó de les paraules de Marcos González i Eric Cañas.

L_digitals_premis_2013_03

Concurs mans unides. El teu punt de vista pot canviar el món. El cinquè premi pel vídeo “El poder de la il·lusió” dels alumnes Myrna Prieto, Mireia García, Blanca Villalba i Toni González de 2n de Batxillerat B.

Premi_Mans Unides


Notícies relacionades amb el departament

  • Projecte Castanyen

PROJECTE CASTANYEEN

Quan  s’acosta el dia de la Castanyada i de Halloween,  l’àmbit artístic comença a […]