llanterna_digitalEls alumnes de 2n de batxillerat artístic han participat, dins la matèria de cultura audiovisual, als premis de vídeo que convoca Llanterna Digital.

Els Premis Llanterna Digital 2013 són una iniciativa de la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida i volen contribuir al foment de l’ús del català i de l’occità a través de curtmetratges que promoguin una reflexió sobre el fet lingüístic.

Hem participat dins la categoria de Centres d’educació primària i secundària.

Les obres havien de complir una sèrie de requisits: Les obres havien de ser originals i havien d’incloure una reflexió sobre el rol de la llengua en la societat. La llengua havia de ser el català o l’occità, en qualsevol de les seves variants, o bé s’hi havien d’incorporar subtítols en una d’aquestes llengües. La durada de les obres no podia ser superior a 3 minuts. Els curtmetratges havien d’incloure, com a mínim, una presentació amb el títol de l’obra i uns crèdits finals amb l’autoria. I les obres s’havien de presentar en format digital.

Vam aprofitar per presentar les obres davant la resta de companys del centre, al Club Rojo , dins dels actes de la diada de Sant Jordi

Aquí teniu els vídeos.



Parlar


Batega


La presó de les paraules


Parlem?


Llengua


La Mosca


Alimenta’t d’un bon vocabulari


La llengua forma la persona


La llengua és cultura

Esperem que us agradin.